زانوبند طبی

بیشتر جوراب‌هایی که می‌توانید بدون نسخه‌ی پزشک از داروخانه‌ها و فروشگاه‌های آنلاین تهیه کنید، دارای سطح فشرده‌سازی کم یا متوسط هستند.

به طور کلی کمربندهای طبی به سه دسته انعطاف‌پذیر، نیمه سخت و سخت تقسیم می‌شوند. کمربندهای طبی سخت معمولاً برای موارد متوسط تا شدید درد و/یا بی‌ثباتی مانند کمک به بهبود شکستگی‌های ستون فقرات یا پس از عمل جراحی کمر استفاده می‌شوند.

پوشیدن پیراهن زیر کمربند طبی معمولاً برای به حداقل رساندن تحریک پوستی توصیه می‌شود. برخی از پزشکان حتی ممکن است پیراهن‌های مخصوصی را جهت کارآیی بهتر توصیه کنند یا ارائه دهند.

در کمربندهای سخت و سه بندی ابتدا بندها یا کش های میانی را ببندید. بندهای کمربند را به طور همزمان بکشید تا از سفت شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید و از پیچ خوردن بریس جلوگیری کنید.

۱۲:۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه

همانند مهره رانش باریکه‌ای، در صورت ابتلا به اسپوندیلولیزیس یک کمربند طبی نیمه سخت یا سخت برای به حداقل رساندن حرکت اجسام خرد دردناک در سطح مهره شکسته، کاهش درد و بهبود شکستگی توصیه می‌شود.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

احتمالاً ورزشکاران زیادی را دیده‌اید که از جوراب‌ها و حتی آستین‌های فشاری استفاده می‌کنند.

اعمال فشار سبک به تنه برای کمک به تنظیم وضعیت قرارگیری بدن و برداشتن وزن از روی ستون فقرات

این صفحه آخرین‌بار در ‏۸ نوامبر ۲۰۲۳ ساعت ‏۰۹:۳۱ ویرایش شده است.

این جوراب‌ها فشار متداولی را در اطراف پاها ایجاد می‌کنند تا به جریان خون به سمت قلب کمک کنند و علائمی مانند ورم، درد و خستگی در پاها را کاهش دهند.

استفاده مداوم در طول روز: در موارد شدید واریس، با توجه به عوارض جدی مرتبط با آن، ممکن مراجعه به منبع است به افراد توصیه شود که جوراب‌ واریس را در طول تمام روز پوشیده و حتی در فعالیت‌های روزمره خود از آن‌ها استفاده کنند. این امر به بهبود جریان خون در پاها کمک می‌کند.

هدف اصلی استفاده از این جوراب‌ها کمک به عملکرد دریچه‌های ورید، بهبود گردش خون در پاها و پیشگیری از بروز مشکلات زیر است:

در صورت امکان برای نشستن بر روی صندلی یک بالشت کوچک زیر باسن خود قرار دهید تا لبه ی پایینی کمربند طبی از سطح صندلی فاصله پیدا کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *